Corel PHOTO-PAINT X4 – Képmanipuláció (angol)

1450 Ft

180 oldal/12,7 MB, formátum: PDF

ISBN:  978-963-606-678-9

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-606-678-9 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

 

Bár szinte minden, amit a programmal egy képen végezni tudunk manipulációnak számít, ezek mértéke szerint megkülönböztethetünk általános, az egész képre vonatkozó korrekciókat, helyi retusálást, drasztikus beavatkozásokat. Könyvünkben ezekre mind kitérünk.

Könyvünk nem követi szorosan a professzionális fotósok által ajánlott képfeldolgozási folyamatot. Ennek oka az, hogy a könyv felépítésénél előbb a színkezelés alapismereteit tartottuk fontosnak tárgyalni és csak később a kép manipulációjával, drasztikus átalakításával járó folyamatokat bemutatni. Eközben igyekeztünk a program teljességét is ábrázolni.

Ebben a kötetben a program leglényegesebb funkcióival, a képfeldolgozással, képkorrekcióval foglalkozunk. Mielőtt azonban e részeket tárgyalnánk, fontosnak tartjuk bemutatni azt is, hogyan kezeli a program a színeket, milyen színmódok közül választhatunk. Részletesen tárgyaljuk a rétegek, objektumok kezelését, valamint a képmódosító eszközök használatát.

Néhol, amikor nincs nagy eltérés a korábbi magyar változattól, átvettük a korábbi kötetünk illusztrációit azzal a céllal, hogy az ott olvasható információk jobban segítenek az angol nyelvű változat felhasználóin is, mintha hosszabban tárgyalnánk: mi látható a képen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Corel PHOTO-PAINT X4 – Képmanipuláció (angol)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük