Corel PHOTO-PAINT 2019 – A program testre szabása

1000 Ft

147 oldal/2,3 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-143-9

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-143-9 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A testre szabási funkciókat munkakörnyezetünk alakítása érdekében alkalmazzuk, hogy az optimális legyen a könnyű, gyors munkavégzés és nem utolsósorban kellemes, ergonómiai feltételek szempontjából.

Ebben a kötetben a program kezelő felületeinek átalakítási lehetőségeiről esik szó. Ezek jelentősebben megváltoztak a 2019-es programverzióban. A testre szabáshoz hozzátartozik a rajzeszközök alapértelmezett tulajdonságainak beállítása is, amelyet az egyes rajzeszközök bemutatásánál korábban részleteztünk.
Itt a menüszerkezet és az eszköztárak, dokkolók, ikonok átalakítását, a program működésének alapvető befolyásolását tárgyaljuk. Csaknem ezer ikon elhelyezésével, funkcionalitásával gazdálkodhatunk. Újdonságként megváltoztatták az összes ikont és a felhasználói felület beállítási lehetőségeit.

A testre szabással foglalkozó e-könyvünk használható a program gyorsreferenciájaként is, mivel a programban előforduló összes ikont, menüparancsot bemutatjuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Corel PHOTO-PAINT 2019 – A program testre szabása” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .