AutoCAD LT 2021 – Szövegkezelés (magyar változat)

450 Ft

99 oldal/3,7 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-344-0

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-344-0 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD LT 2021-es, magyar nyelvű változatának szövegkezeléssel kapcsolatos tudnivalóit (amelyek a bekezdéses szövegeknél kis részben megváltoztak a 2017-es verziótól, például szöveghátteret alkalmazhatunk és új szimbólumokat illeszthetünk be, többhasábos elrendezést alakíthatunk ki, frissíthető, illetve objektumtulajdonságokat leíró mezőket szúrhatunk be).

Az SHX szöveget tartalmazó AutoCAD rajzokból konvertált PDF fájlok importálásakor az SHX szövegek külön bekezdéses szövegobjektumokként olvashatók be (PDFSHXSZÖVEG). Régebben ilyen esetekben a szöveg vonalláncként épült be. Az SHX-szöveg felismerése funkció a Beszúrás szalagra került. Az átalakítás módját itt, a Felismerési beállítások paranccsal adjuk meg.

SZÖVEGBSZÖVEGGÉ parancs az egyenletes sorköz biztosításával alakítja az egysoros szövegeket egyetlen bekezdéses szöveggé.

A 2021-es változat újdonsága, hogy az új szövegobjektumokhoz beállítható az alapértelmezés szerinti fólia a TEXTLAYER rendszerváltozóval. Ez enélkül megegyezik az aktuális fóliával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2021 – Szövegkezelés (magyar változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..