AutoCAD LT 2020 – Rajzméretezés (angol változat)

450 Ft

92 oldal/2,0 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-123-1

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-494-123-1 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az AutoCAD programok egyik legkiforrottabb szolgáltatása a méretezés. Ennek a funkciónak segítségével a rajzot pontos méretadatokkal látjuk el, melyek tartalmazhatnak pontosság, tűrés, alternatív mértékegység adatokat. A legkevésbé ez a szolgáltatás módosult a korábbi verziókban. Most a szövegekhez hasonlóan itt is hátteret alkalmazhatunk a megírások kiemelésére, illetve a méreteket is a többi objektum elé helyezhetjük.

A 2006-os változatban pedig megjelent az ívhossz méretezés és a törtvonalú sugárméretezés is.

A 2008-as változat újdonsága volt e területen a többszörös mutató, a méretvonal távolságok beállítása és a méretvonalak megszakítása a kereszteződéseknél, illetve a méretszövegek kiemelése. Ezek az AutoCAD programmal egy időben jelentek meg, tehát az LT most nem “követő” helyzetben van. A 2013-as verzióban a feliratozásfigyelő szolgáltatás jelent meg, amely figyelmeztet az asszociativitásukat elvesztett méret objektumokra.

A 2016-os változatban megszűnt a DIM1 (MÉRET1) parancs, a DIM (MÉRET) parancsot pedig jelentősen átdolgozták. Ugyancsak megváltozott a méretezési rendszerváltozók lekérdezésének módja is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2020 – Rajzméretezés (angol változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük