AutoCAD LT 2019 – Változók, lekérdezések (angol változat)

800 Ft

173 oldal/2,1 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5782-70-1

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-615-5782-70-1 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A program lehetőséget biztosít arra, hogy egyes, létező rajzelemekre vonatkozó adatokat lekérdezzünk, illetve ezen adatokat felhasználva a rajzelemeket felosszuk. Egyszerűen kiszámíthatók a rajzelemek hossza, kerülete, területe. Beállíthatók, lekérdezhetők a teljes rendszer használatára vonatkozó időadatok is, valamint a korábbi kötetekben említett, a működést befolyásoló rendszerváltozók értéke.

Megjelent hét új parancs (COMPARE [ÖSSZEHASONLÍT], COMPAREINFO [ÖSSZEHASONLÍTINFÓ], OPENFROMWEB­MOBILE, SAVETOWEBMOBILE, SHAREDVIEWS [MEGOSZ­TOTT­NÉZETEK], SHAREDVIEWSCLOSE [MEGOSZTOTT­NÉZETEK­BEZÁR], SHAREVIEW [NÉZETMEGOSZT]) és 20 új rendszerváltozó, míg a köztes 2018.1 változatban megjelent egy új parancs (NEWVIEW [ÚJNÉZET]), és négy rendszerváltozó. Ezek a változások most egyszerre jelentek meg az AutoCAD és LT verzióban is.

Sajnos a program követelményei is megnőttek a hardverrel szemben.

A program az operációs környezet és néhány parancs beállításait (illetve alapértelmezés szerinti értékeit) meghatározott típusú rendszerváltozókban tárolja. A csak olvasásra szolgáló rendszerváltozók kivételével ezeket közvetlenül a parancssorban lehet lekérdezni és a SETVAR (VÁLTOZÓK) paranccsal változtathatók meg.

A kötetben részletesen ismertetünk minden rendszerváltozót, valamint a rajzelem tulajdonságok felhasználását a számításokban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2019 – Változók, lekérdezések (angol változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük