AutoCAD LT 2019 – Testre szabás (angol változat)

1100 Ft

203 oldal/4,3 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5782-69-5

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-615-5782-69-5 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Ez a könyv tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD LT 2019-es változatának optimális beállításával kapcsolatos összes tudnivalót, az ide vonatkozó parancsait, azok feladatát és a végrehajtásukhoz szükséges paramétereket.

A 2019-es változat újdonságai:

Újratervezték a felhasználói felület ikonjait. A rajznézeteket a jogosultságok szabályozásával megoszthatóvá tették, így a rajzokról könnyen visszajelzést is kaphatunk még a tervezési fázisban. Megjelent a dwg rajzok összehasonlítása funkció. A rajzokat most már a felhőbe, webes és mobil fiókba is menthetjük, hogy azok könnyen elérhetők legyenek a terepen is. Ehhez az új AutoCAD mobil alkalmazás szintén segítséget nyújt. A PDF fájlokból importálhatjuk nemcsak a geometriát, hanem az SHX betűtípusokat, rétegeket, raszterképeket, kitöltéseket, TrueType szövegeket is.

Továbbfejlesztették a nagyítás, rajzmozgatás, megjelenítési sorrend, fóliatulajdonság módosítás műveleteket, amelyek végrehajtási sebessége így kétszer gyorsabb lett.

Megjelent hét új parancs (COMPARE [ÖSSZEHASONLÍT], COM­PAREINFO [ÖSSZEHASONLÍTINFÓ], OPENFROMWEBMOBILE, SAVETOWEBMOBILE, SHAREDVIEWS [MEGOSZTOTT­NÉZE­TEK], SHAREDVIEWSCLOSE [MEGOSZTOTTNÉZETEKBEZÁR], SHAREVIEW [NÉZETMEGOSZT]) és 20 új rendszerváltozó, míg a köztes 2018.1 változatban megjelent egy új parancs (NEWVIEW [ÚJNÉZET]), és négy rendszerváltozó. Ezek a változások most egyszerre jelentek meg az AutoCAD és LT verzióban is.

Sajnos a program követelményei is megnőttek a hardverrel szemben.

A működést szabályozó és információs  rendszerváltozókat részletesen bemutattuk a AutoCAD LT 2019 – Változók, lekérdezések című kötetben.

Végül a program összes utasítását tartalmazó parancs összefoglalót és szakkifejezés tárat bocsátunk olvasóink rendelkezésére.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2019 – Testre szabás (angol változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük