AutoCAD LT 2019 – Kezdő lépések (angol változat)

1500 Ft

317 oldal/15 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5782-63-3

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-615-5782-63-3 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Ez az e-könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD LT 2019-es változatának rajzelemek létrehozásával kapcsolatos alapvető tudnivalóit, amelyek feltétlenül szükségesek a program használatához. Az újdonságokon túl bemutatjuk a program környezetét, telepítését, a súgó kezelését, a projektek létrehozását, a rajzi segédeszközök és a koordináta rendszerek alkalmazását, valamint az adatbevitel módját és a pontos rajzolás módszereit. Részletesen tárgyaljuk az A360 felhőbeli szolgáltatás elérését rajzok – a változatban teljesen megújult – megosztását is.

A 2019-es változat újdonságai:

Újratervezték a felhasználói felület ikonjait. A rajznézeteket a jogosultságok szabályozásával megoszthatóvá tették, így a rajzokról könnyen visszajelzést is kaphatunk még a tervezési fázisban. Megjelent a dwg rajzok összehasonlítása funkció. A rajzokat most már a felhőbe, webes és mobil fiókba is menthetjük, hogy azok könnyen elérhetők legyenek a terepen is. Ehhez az új AutoCAD mobil alkalmazás szintén segítséget nyújt. A PDF fájlokból importálhatjuk nemcsak a geometriát, hanem az SHX betűtípusokat, rétegeket, raszterképeket, kitöltéseket, TrueType szövegeket is.

Továbbfejlesztették a nagyítás, rajzmozgatás, megjelenítési sorrend, fóliatulajdonság módosítás műveleteket, amelyek végrehajtási sebessége így kétszer gyorsabb lett.

Megjelent hét új parancs (COMPARE [ÖSSZEHASONLÍT], COMPAREINFO [ÖSSZEHASONLÍTINFÓ], OPENFROMWEBMOBILE, SAVETOWEBMOBILE, SHAREDVIEWS [MEGOSZTOTTNÉZETEK], SHAREDVIEWSCLOSE [MEGOSZTOTTNÉZETEKBEZÁR], SHAREVIEW [NÉZETMEGOSZT]) és 20 új rendszerváltozó, míg a köztes 2018.1 változatban megjelent egy új parancs (NEWVIEW [ÚJNÉZET]), és négy rendszerváltozó. Ezek a változások most egyszerre jelentek meg az AutoCAD és LT verzióban is.

Sajnos a program követelményei is megnőttek a hardverrel szemben.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2019 – Kezdő lépések (angol változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.