AutoCAD LT 2011 – Rajzméretezés (angol)

400 Ft

78 oldal/3,1 MB, formátum: PDF

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789636076986 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az AutoCAD programok egyik legkiforrottabb szolgáltatása a méretezés. Ennek a funkciónak segítségével a rajzot pontos méretadatokkal látjuk el, melyek tartalmazhatnak pontosság, tűrés, alternatív mértékegység adatokat. A legkevésbé ez a szolgáltatás módosult a korábbi verziókban. Most a szövegekhez hasonlóan itt is hátteret alkalmazhatunk a megírások kiemelésére, illetve a méreteket is a többi objektum elé helyezhetjük.

A 2006-os változatban pedig megjelent az ívhossz méretezés és a törtvonalú sugárméretezés is.

A 2008-as változat újdonsága volt e területen a többszörös mutató, a méretvonal távolságok beállítása és a méretvonalak megszakítása a kereszteződéseknél, illetve a méretszövegek kiemelése. Ezek az AutoCAD programmal egy időben jelentek meg, tehát az LT most nem “követő” helyzetben van.

Mérnökök, tervezők, műszaki szerkesztők és rajzolók olyan eszközöket kapnak az AutoCAD LT szoftverrel kezükbe, amelyekkel más tervezőrendszerek nem, vagy csak elvétve rendelkeznek. Ugyanakkor ott a hatalmas háttér, a „nagy” AutoCAD, amellyel ez a program teljesen kompatibilis, így alkalmas a rajzok mindkét irányú átvitelére és arra, hogyha valaki kinövi ezt a programot, akkor az itt megszerzett tapasztalataival minden nehézség nélkül folytathatja a munkát a nagyobb rendszerben. Az AutoCAD LT minden síkbeli rajzszerkesztési funkció mellett korlátozottan még a térbeli modellezési feladatokhoz tartozó utasításokkal is rendelkezik.

A könyvek tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalják az AutoCAD LT különböző változatainak összes parancsát, azok feladatát és a végrehajtásukhoz szükséges paramétereket. Könyveinkben az AutoCAD LT összes lehetőségét igyekeztünk ismertetni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2011 – Rajzméretezés (angol)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük