AutoCAD LT 2010 – Megjelenítés (angol)

650 Ft

92 oldal/3,9 MB, formátum: PDF.

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789636074548 Kategória: Címkék: ,

Leírás

 

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthetően összefoglalja az AutoCAD LT 2010-es változatának megjelenítéssel, nyomtatással, publikálással és internetes közzététellel kapcsolatos tudnivalóit. Ez utóbbit kissé átdolgozták a korábbi változatokhoz képest. Bemutatjuk az új navigációs kormánykereket és a mintaképek használatát is.

Már korábban megjelent a papírtérben az állapotsorban a Maximize Viewport ikon, amellyel a kiválasztott nézetablakot munkaablak méretűre nagyíthatjuk, majd a Minimize Viewport ikonnal lekicsinyíthetjük ismét eredeti méretére. Az összetett rajzok könnyebben kezelhetők, ha elnevezett nézetablakokat használunk.

A 2006-os változatban tovább egyszerűsítették a nyomtatási párbeszédpanelt. Az új oldalbeállítás varázslóval kényelmesebb a rajz alapbeállításait meghatározni. Továbbfejlesztették a DWF formátumot is (DWFx), amellyel egyszerűen közzétehetők rajzaink. Az ilyen formátumú rajzokat az új (ingyenes) Autodesk DWF Viewer, az Express Viewer program utódja segítségével az AutoCAD, vagy AutoCAD LT programmal nem rendelkező felhasználók is megtekinthetik. Ráadásul most megjelent az ingyenes megjelenítők még újabb, tökéletesített változata az Autodesk Design Review alkalmazás is.

Az AutoCAD LT 2010 programban a PDF kimeneteket, sőt azok bemenetét is továbbfejlesztették, ugyanis mostantól a PDF fájlokat is használhatjuk alávetítésként. A megjelenítéshez tartozó másik újdonság a felhasználói felület újabb átalakítása.

A parancsnevek után, zárójelek között megadtuk a magyar nyelvű AutoCAD LT 2009 változat megfelelő parancsait is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2010 – Megjelenítés (angol)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük