AutoCAD LT 2009 – Testre szabás (magyar)

900 Ft

157 oldal/3,1 MB, formátum: PDF.

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789636067267 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Végre honosították ezt a programot is…

Ez a könyv tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD LT 2009-es változatának optimális beállításával kapcsolatos összes tudnivalót, az ide vonatkozó parancsait, azok feladatát és a végrehajtásukhoz szükséges paramétereket. A verzióban 25 új rendszerváltozó és 26 új parancs jelent meg. Végül a program összes utasítását tartalmazó parancsösszefoglalót, magyar-angol parancsszótárat és szakkifejezés tárat bocsátunk olvasóink rendelkezésére.

A program előző változatában megjelent eszközpalettát ismét továbbfejlesztették, a 2008-as változatban megjelent a műszerfal, ami a paletták közös, dokkolható elhelyezését biztosítja, valójában maga is egy paletta már a múlté, helyette megjelent a Microsoft Office 2007-ben bevezetett szalag. A szalagot az AutoCAD LT beépített eszközeivel testre szabhatjuk (ilyen lehetőség nincs az Office-ban).

Az eszközpalettára felvehető új rajzelemek tetszés szerint formázhatók így azoknak alapértelmezett tulajdonságokat adhatunk. Az eszközpalettára a testre szabás során egyszerűen a Testreszabás párbeszédpanelből áthúzhatunk parancsokat is. Az eszközpalettákból csoportokat alakíthatunk ki. Ennek nyilvánvalóan az az értelme, hogy a fejlesztők a fenti új tulajdonságoknak köszönhetően az eszközpaletták elszaporodását várják, és a sok eszközpaletta szervezéséhez egy segédeszközt is nyújtanak. Ezzel beállíthatjuk, hogy mindig csak az adott projekthez szükséges eszközpaletta csoport tagjai legyenek a képernyőn.

A menük, helyi menük, billentyűkombinációk, ikonok, eszköztárak, egérgombok testre szabása most teljesen új módon történik, de új a grafikus felhasználói felület elemeinek elrendezését tároló munkaterek kezelése is. Természetesen bemutatjuk a felhasználói felület új elemeinek (szalag, gyorselérési eszköztár, gyors tulajdonságbeállító paletta) beállítását is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2009 – Testre szabás (magyar)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .