AutoCAD LT 2009 – Megjelenítés (magyar)

650 Ft

86 oldal/3,8 MB, formátum: PDF.

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789636067212 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Végre honosították ezt a programot is…

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthetően összefoglalja az AutoCAD LT 2009-es változatának megjelenítéssel, nyomtatással, publikálással és internetes közzététellel kapcsolatos tudnivalóit. Ez utóbbit kissé átdolgozták a korábbi változatokhoz képest. Bemutatjuk az új navigációs kormánykereket és a mintaképek használatát is.

Már korábban megjelent a papírtérben az állapotsorban a Nézetablak maximálissá tétele ikon, amellyel a kiválasztott nézetablakot munkaablak méretűre nagyíthatjuk, majd a Nézetablak minimálissá tétele ikonnal lekicsinyíthetjük ismét eredeti méretére. Az összetett rajzok könnyebben kezelhetők, ha elnevezett nézetablakokat használunk.

A 2006-os változatban tovább egyszerűsítették a nyomtatási párbeszédpanelt. Az új oldalbeállítás varázslóval kényelmesebb a rajz alapbeállításait meghatározni. Továbbfejlesztették a DWF formátumot is (DWFx), amellyel egyszerűen közzétehetők rajzaink. Az ilyen formátumú rajzokat az új (ingyenes) Autodesk DWF Viewer, Design Review, az Express Viewer program utódja segítségével az AutoCAD, vagy AutoCAD LT programmal nem rendelkező felhasználók is megtekinthetik. Ráadásul most megjelent az ingyenes megjelenítők még újabb, tökéletesített változata az Autodesk Design Review alkalmazás is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2009 – Megjelenítés (magyar)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .