AutoCAD LT 2008 – Megjelenítés

550 Ft

79 oldal/2,7 MB, formátum: PDF.

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789636066345 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthetően összefoglalja az AutoCAD LT 2008 változatának megjelenítéssel, nyomtatással, publikálással és internetes közzététellel kapcsolatos tudnivalóit. Ez utóbbit kissé átdolgozták a korábbi változatokhoz képest.

Már korábban megjelent a papírtérben az állapotsorban a Maximize View­port ikon, amellyel a kiválasztott nézetablakot munkaablak méretűre nagyíthatjuk, majd a Minimize View­port ikonnal lekicsinyíthetjük ismét eredeti méretére. Az összetett rajzok könnyebben kezelhetők, ha elnevezett nézetablakokat használunk.

A 2006-os változatban tovább egyszerűsítették a nyomtatási párbeszédpanelt. Az új oldalbeállítás varázslóval kényelmesebb a rajz alapbeállításait meghatározni. Továbbfejlesztették a DWF formátumot is, amellyel egyszerűen közzétehetők rajzaink. Az ilyen formátumú rajzokat az új (ingyenes) Autodesk DWF Viewer, az Express Viewer program utódja segítségével az AutoCAD, vagy AutoCAD LT 2008 programmal nem rendelkező felhasználók is megtekinthetik. Ráadásul most megjelent az ingyenes megjelenítők még újabb, tökéletesített változata az Autodesk Design Review alkalmazás is.

A parancsnevek után, zárójelek között megadtuk a magyar nyelvű AutoCAD 2008-as változat megfelelő parancsait is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2008 – Megjelenítés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük