AutoCAD LT 2008 – Fóliák, tulajdonságok

400 Ft

68 oldal/1,6 MB, formátum: PDF.

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789636066321 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az előző kötetekben megismerkedtünk AutoCAD LT 2008 programmal létrehozható egyszerűbb rajzelemekkel. A kialakított objektumok jellegzetességei közé tartoznak azok színei, vonaltípusa és az, hogy az adott rajzelem melyik fólián helyezkedik el. A korábbiak szerint létrehozott rajzelemek e jellemzők alapértelmezés szerinti értéket kaptak. Ebben a kötetben áttekintjük, hogyan tudjuk ezeket a jellemzőket megváltoztatni, újakat létrehozni, meglévőket megszüntetni és a létező rajzelemekhez kapcsolni.

A rajzi információ szervezését támogatja a fóliák használata és a rajzelemek fóliákon rendszerezése. A fóliák egyfajta rajzi réteget képviselnek, amelyeken a különböző jellegű rajzi információk csoportosíthatók és szervezhetők. Alkalmazásuk az írásvetítőknél használatos átlátszó fóliákhoz hasonlítható, a szükséges részleteket tartalmazó fóliát a vetítőre helyezzük, a feleslegeseket levesszük (anélkül, hogy a rajtuk lévő információ sérülne, illetve bármiféle torzulást szenvedne).

A fóliák kezelése most jobban változott az előző változathoz képest, hiszen a 2007-es változatban beépítették a Format menübe a korábbi Express Tools parancsait. Az AutoCAD LT 2008-as változatban pedig megjelentek a fóliatulajdonság felülírások. E mellett módosítottak a fóliatulajdonság kezelőn is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2008 – Fóliák, tulajdonságok” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük