AutoCAD LT 2007 – Testre szabás, beállítások

900 Ft

131 oldal/2 MB, formátum: PDF.

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9636065314 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Ez a könyv tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD LT 2007-es változatának optimális beállításával kapcsolatos összes tudnivalót, az ide vonatkozó parancsait, azok feladatát és a végrehajtásukhoz szükséges paramétereket.

A program előző változatában megjelent eszközpalettát ismét továbbfejlesztették. Az eszközpalettára felvehető új rajzelemek tetszés szerint formázhatók így azoknak alapértelmezett tulajdonságokat adhatunk. Az eszközpalettára a testre szabás során egyszerűen a Customize párbeszédpanelből áthúzhatunk parancsokat is. Az eszközpalettákból csoportokat alakíthatunk ki. Ennek nyilvánvalóan az az értelme, hogy a fejlesztők a fenti új tulajdonságoknak köszönhetően az eszközpaletták elszaporodását várják, és a sok eszközpaletta szervezéséhez egy segédeszközt is nyújtanak. Ezzel beállíthatjuk, hogy mindig csak az adott projekthez szükséges eszközpaletta csoport tagjai legyenek a képernyőn.

A menük, helyi menük, billentyűkombinációk, ikonok, eszköztárak, egérgombok testre szabása most teljesen új módon történik, de új a grafikus felhasználói felület elemeinek elrendezését tároló munkaterek kezelése is.

A parancsnevek után megadtuk a magyar nyelvű AutoCAD 2006-os változat megfelelő parancsait is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2007 – Testre szabás, beállítások” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük