AutoCAD LT 2004 – Kezdő lépések

800 Ft

124 oldal/2,44 MB – formátum: PDF

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9639496405 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az AutoCAD 2004 elérhető árú kétdimenziós műszaki rajzprogram, amellyel a rajzok hatékonyan és biztonsággal megoszthatók. A szoftver által kezelt DWG formátum teljesen kompatíbilis a „nagy” AutoCAD programéval, valamint az arra épülő iparág specifikus alkalmazásokkal (Land, Mechanical, Architectural Desktop) sőt a gyártó cég licenckezelési politikája szerint az LT változatról kedvezményes áron lehet váltani a többet tudó háromdimenziós változatokra. A rajz megosztását segíti a weben használható, írásvédett DWF (Design Web Format)is.

A szerkesztés hatékonyságának fokozása érdekében csaknem felére (átlagosan 54 %-ra) csökkentették a rajzfájlok méretét, jelentősen átdolgozták a program kezelői felületét, biztonságosabbá tették az adatmegosztást (egyetlen DWF fájlban már több DWG rajz is közzétehető), használhatók az iparág specifikus alkalmazások objektumai, továbbfejlesztették a DesignCenter és DesignCenter Online, valamint a szövegszerkesztési, tulajdonságkezelő, csoportmunka támogató eszközöket stb.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD LT 2004-es változatának rajzkészítéssel, projektek indításával, koordináta rendszerekkel kapcsolatos tudnivalóit. A parancsnevek után, zárójelek között megadtuk a magyar nyelvű AutoCAD 2004-es változat megfelelő parancsait is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2004 – Kezdő lépések” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük