AutoCAD 2015 – Szövegkezelés (angol változat)

550 Ft

93 oldal/3,1 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-311-1

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-311-1 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Ez az e-könyv tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD 2015-ös változatának szövegkezeléssel kapcsolatos tudnivalóit (amelyek a bekezdéses szövegeknél jó részben megváltoztak a 2010-es verzióban). A 2004-es programváltozatban új bekezdéses szövegszerkesztő ablakot készítettek, amelyben megjelent a Wordhöz hasonló vonalzó, a behúzás és a tabulátorok alkalmazása. A 2005-ös változatban pedig már minden szöveges objektumban alkalmazhatunk frissíthető (illetve automatikusan frissülő, azaz a megváltozott adattartalomhoz igazodó) mezőket is. A 2006-os változatban a bekezdéses szövegszerkesztő formázását dolgozták át.

A 2008-as változatban bevezették a felirat-léptékezési objektumokat, amelynek segítségével az egyes objektumokhoz különféle léptéket állíthatunk be, így az eltérő nagyítású nézetablakokban eltérő méretű objektumokként jelenhetnek meg. Továbbfejlesztették a Szövegformázási eszköztárat, új tulajdonságokat vettek fel ide, illetve megjelent a Bekezdés párbeszédpanel, amely már a szövegszerkesztőkhöz hasonló tulajdonságokat adhat a bekezdésekhez, végül megjelentek a dinamikus és statikus oszlopok (hasábok), amelyek hosszabb szövegek megjelenítésére ideálisak.

A 2015-ös változatban bevezették az automatikusan felismert és bővített bővített számozott listákat a bekezdéses szövegeken (ahogyan az a Microsoft Word szövegszerkesztőből már ismert).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD 2015 – Szövegkezelés (angol változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük