AutoCAD 2014 – Rajzmódosítás (angol változat)

1000 Ft

216 oldal/6 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-039-4

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-039-4 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A rajz a Módosítás és a Formátum menü parancsaival, illetve a Tulajdonságok paletta és a Módosítás vagy a Módosítás II eszköztár ikonjaival szerkeszthető, módosítható. Ez a kötet a rajzelemek törlésével, fogók segítségével történő szerkesztésével, áthelyezésével, többszörözésével, elforgatásával, nagyításával, tükrözésével, lekerekítésével, vágásával, illesztésével, szilárdtestek, felületek szerkesztésével stb. foglalkozik.

Bemutatjuk a program 2008-as változatban megjelent műszerfalának, a 2D és 3D vezérlőpaneljeinek utódjaként fejlesztett szalag használatát, köztük az AutoCAD 2011 programban megjelent új szalagokat is ismertetjük, valamint tárgyaljuk a többszörös mutatók, feliratozási objektumok, a 2012-es verzióban megjelent asszociatív poláris, négyszögletes, útvonal menti kiosztások és az új Kiosztás szalag kezelését is. Az AutoCAD 2013 program a KIOSZT parancs működésében számottevő változást hozott, ezt szintén részletesen tárgyaljuk.

Az AutoCAD 2014 programban változtattak a pontfelhők kezelésén és a nyitott vonalláncok lezárásán, amelyre most a Letörés és Lekerekítés parancsok is használhatók.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD 2014-es angol nyelvű változatának rajzelemek módosításával, áthelyezésével, vágásával, nyújtásával, tükrözésével, sokszorosításával, törlésével, szilárdtestek és felületek kezelésével stb. kapcsolatos tudnivalóit.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD 2014 – Rajzmódosítás (angol változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .