AutoCAD 2013 – Rajzmódosítás (angol változat)

1000 Ft

211 oldal/5,7 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-607-932-1

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-607-932-1  Kategória: Címkék: ,

Leírás

A rajz a Módosítás és a Formátum menü parancsaival, illetve a Tulajdonságok paletta és a Módosítás vagy a Módosítás II eszköztár ikonjaival szerkeszthető, módosítható. Ez a kötet a rajzelemek törlésével, fogók segítségével történő szerkesztésével, áthelyezésével, többszörözésével, elforgatásával, nagyításával, tükrözésével, lekerekítésével, vágásával, illesztésével, szilárdtestek, felületek szerkesztésével stb. foglalkozik.

Bemutatjuk a program 2008-as változatban megjelent műszerfalának, a 2D és 3D vezérlőpaneljeinek utódjaként fejlesztett szalag használatát, köztük az AutoCAD 2011 programban megjelent új szalagokat is ismertetjük, valamint tárgyaljuk a többszörös mutatók, feliratozási objektumok, a 2012-es verzióban megjelent asszociatív poláris, négyszögletes, útvonal menti kiosztások és az új Array (Kiosztás) szalag kezelését is. Az AutoCAD 2013 program az ARRAY (KIOSZT) parancs működésében számottevő változást hozott, ezt szintén részletesen tárgyaljuk.

E-könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD 2013-as angol nyelvű változatának rajzelemek módosításával, áthelyezésével, vágásával, nyújtásával, tükrözésével, sokszorosításával, törlésével, szilárdtestek és felületek kezelésével stb. kapcsolatos tudnivalóit.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD 2013 – Rajzmódosítás (angol változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük