AutoCAD 2012 – Rajzmódosítás (magyar változat)

900 Ft

194 oldal/7,5 MB, formátum: PDF

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789636078232 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A rajz a Módosítás és a Formátum menü parancsaival, illetve a Tulajdonságok paletta és a Módosítás vagy a Módosítás II eszköztár ikonjaival szerkeszthető, módosítható. Ez a kötet a rajzelemek törlésével, fogók segítségével történő szerkesztésével, áthelyezésével, többszörözésével, elforgatásával, nagyításával, tükrözésével, lekerekítésével, vágásával, illesztésével, szilárdtestek, felületek szerkesztésével stb. foglalkozik.

Bemutatjuk a program 2008-as változatban megjelent műszerfalának, a 2D és 3D vezérlőpaneljeinek utódjaként fejlesztett szalag használatát, köztük az AutoCAD 2011 programban megjelent új szalagokat is ismertetjük, valamint tárgyaljuk a többszörös mutatók, feliratozási objektumok, a 2012-es verzióban megjelent asszociatív poláris, négyszögletes, útvonal menti kiosztások és az új Kiosztás szalag kezelését is.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD 2012-es magyar nyelvű változatának rajzelemek módosításával, áthelyezésével, vágásával, nyújtásával, tükrözésével, sokszorosításával, törlésével, szilárdtestek és felületek kezelésével stb. kapcsolatos tudnivalóit.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD 2012 – Rajzmódosítás (magyar változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük