AutoCAD 2012 – Rajzmódosítás (angol változat)

900 Ft

196 oldal/4,7 MB, formátum: PDF

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789636078126 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A rajz a Modify és a Format menü parancsaival, illetve a Properties paletta és a Modify vagy a Modify II eszköztár ikonjaival szerkeszthető, módosítható. Ez a kötet a rajzelemek törlésével, fogók segítségével történő szerkesztésével, áthelyezésével, többszörözésével, elforgatásával, nagyításával, tükrözésével, lekerekítésével, vágásával, illesztésével, szilárdtestek, felületek szerkesztésével stb. foglalkozik.

Bemutatjuk a program 2008-as változatban megjelent műszerfalának, a 2D és 3D vezérlőpaneljeinek utódjaként fejlesztett szalag használatát, köztük az AutoCAD 2011 programban megjelent új szalagokat is ismertetjük, valamint tárgyaljuk a többszörös mutatók, feliratozási objektumok, a 2012-es verzióban megjelent asszociatív kiosztások és az új Array szalag kezelését is.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD 2012-es angol nyelvű változatának rajzelemek módosításával, áthelyezésével, vágásával, nyújtásával, tükrözésével, sokszorosításával, törlésével stb. kapcsolatos tudnivalóit.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD 2012 – Rajzmódosítás (angol változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük