AutoCAD 2011 – Megjelenítés (angol változat)

850 Ft

181 oldal/9,1 MB, formátum: PDF.

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789636077068 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthetően összefoglalja az AutoCAD 2011-es változatának megjelenítéssel, nyomtatással, publikálással és internetes közzététellel kapcsolatos tudnivalóit. E területen kevésbé jelentősnek nevezhető fejlesztéseket végeztek: már az előző változatban kialakították a lapkészleteket, átdolgozták a nyomtatás beállítását. Bevezették a látványstílusokat, javítottak a renderelés és animációkészítés funkciókon is. Mindezeket támogatják az új (műszerfal helyébe lépett) szalag navigációs, renderelés, anyag, fény paneljei.

A könyvben bemutatjuk a SteeringWheel navigációs kormánykerék alkalmazását, a ViewCube nézetbeállító kockát és az animációkészítő ShowMotion funkciót, valamint az elrendezések közti váltást segítő gyors előnézetet. Szót ejtünk az ingyenes Autodesk Design Review képmegjelenítő programról is.

Bár a kötetek az angol magyar nyelvű változatról szólnak, a parancsnevek után zárójelek között megadtuk a magyar nyelvű AutoCAD 2011-es változat megfelelő parancsait is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD 2011 – Megjelenítés (angol változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük