AutoCAD 2010 – Megjelenítés

850 Ft

164 oldal/6,6 MB, formátum: PDF.

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9789636074746 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthetően összefoglalja az AutoCAD 2009-es változatának megjelenítéssel, nyomtatással, publikálással és internetes közzététellel kapcsolatos tudnivalóit. E területen kevésbé jelentősnek nevezhető fejlesztéseket végeztek: már az előző változatban kialakították a lapkészleteket, átdolgozták a nyomtatás beállítását. Bevezették a látványstílusokat, javítottak a renderelés és animációkészítés funkciókon is. Mindezeket támogatják az új (műszerfal helyébe lépett) szalag navigációs, renderelés, anyag, fény paneljei.

A könyvben bemutatjuk a SteeringWheel navigációs kormánykereket, a ViewCube nézetbeállító kockát és az animációkészítő ShowMotion funkciót, valamint az elrendezések közti váltást segítő gyors előnézetet. Szót ejtünk az ingyenes Autodesk Design Review képmegjelenítő programról is.

Bár a kötetek a magyar nyelvű változatról szólnak, a parancsnevek után zárójelek között megadtuk az angol nyelvű AutoCAD 2010-es változat megfelelő parancsait is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD 2010 – Megjelenítés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .