AutoCAD 2004 – Kezdő lépések

900 Ft

140 oldal/2,99 MB – formátum: PDF

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 9639496154 Kategória: Címkék: ,

Leírás

 

Az AutoCAD 2004 a professzionális térbeli (háromdimenziós) műszaki rajzprogram, amellyel a rajzok hatékonyan és biztonsággal megoszthatók, publikálhatók, közzétehetők az interneten. A szoftver által kezelt DWG formátum széleskörűen ismert. Az AutoCAD programozható, rengeteg iparági alkalmazást fejlesztettek ki hozzá (Land, Mechanical, Architectural Desktop) sőt a gyártó cég licenckezelési politikája szerint az LT változatról kedvezményes áron lehet váltani a többet tudó háromdimenziós változatokra. A rajz megosztását segíti a weben használható, írásvédett DWF (Design Web Format)is.

A szerkesztés hatékonyságának fokozása érdekében csaknem felére (átlagosan 54 %-ra) csökkentették a rajzfájlok méretét, jelentősen átdolgozták a program kezelői felületét, biztonságosabbá tették az adatmegosztást (egyetlen DWFfájlban már több DWG rajz is közzétehető), használhatók az iparág specifikus alkalmazások objektumai, továbbfejlesztették a DesignCenter és DesignCenter Online, valamint a szövegszerkesztési, tulajdonságkezelő, csoportmunka támogató eszközöket stb.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD 2004-es változatának rajzkészítéssel, projektek indításával, koordináta rendszerekkel, fájlkezeléssel kapcsolatos tudnivalóit. Bár a kötetek a magyar nyelvű változatról szólnak, a parancsnevek után zárójelben megadtuk az angol nyelvű AutoCAD 2004-es változat megfelelő parancsait is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD 2004 – Kezdő lépések” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .