Akció!

Ashampoo Presentations 2012 (magyar)

1000 Ft 900 Ft

198 oldal/9,5 MB, formátum: PDF.

ISBN: 978-963-365-672-3

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-672-3 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

 

A Presentations az Ashampoo Office programcsomag bemutatókészítő programja, amellyel PowerPoint kompatibilis, látványos bemutatók állíthatók össze.

Az első fejezet az újdonságok áttekintése után, nagy általánosságban ismerteti a prezentációs munkát, vagyis az előadások, elképzelések látványos bemutatását szolgáló program használatát, lehetőségeit. Aki már meglehetős gyakorlattal rendelkezik e területen, az térjen át a további fejezetekre, ahol a program olyan lehetőségeit írjuk le, amelyek még az első fejezetben ismertetett, alapvető munkák végzését is megkönnyítik. A harmadik – részletes – fejezet a Presentations 2012 prezentációk formázásával, objektumok beágyazásával és a program külső kapcsolataival foglalkozik. Ezek a részek a haladók számára készültek. E részek megértéséhez a használatot bevezető első két fejezet szinte készségszintű ismerete szükséges. Mindenképpen megéri azonban a fáradságot e fejezetek áttanulmányozása, mert a program igazán hatékony, szinte iparszerű használata az ott leírtak segítségével oldható meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ashampoo Presentations 2012 (magyar)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .