Adobe Illustrator CC – Rajzolás és módosítás (magyar változat)

1300 Ft

254 oldal/10,2 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-615-5810-27-5

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-615-5810-27-5 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az Adobe Photoshop és Illustrator programjaiban jelent meg először több olyan hasznos eszköz és tulajdonság, funkció amelyet előbb vagy utóbb a konkurens programok fejlesztői is átvettek. Ezek közé tartozik a rétegek kezelése (amikor a kép jellemző részeit különböző rétegekre helyezzük és rétegenként módosítjuk), vagy a beépülők, azaz a „plugin”-ek használata (ezek egy külön könyvtárban elhelyezkedő, esetleg más fejlesztőtől származó, speciális funkciójú fájlok, külön programok, amelyek betöltés után beépülnek a program menürendszerébe).

E kötetben részletesebben tárgyaljuk a legfontosabb rajzeszközök, a Toll és a Ceruza, valamint a festéshez használt Ecset, Paca ecset, illetve a Képszóró eszköz használatát, beleértve az egyedi ecsetvonások, szimbólumok kialakítását is. A fő rajzeszközök részletezése után mutatjuk be a létrehozott Bézier görbék utólagos kiválasztásának, majd szerkesztésének, a bábu hajlításának lehetőségeit. Az első fejezet végén térünk ki a program szövegkezelésére (beleértve az új betűtípusok és beállítási lehetőségek használatát is), később mutatjuk be a rajz és elemeinek módosítását, a hatások alkalmazását, a rétegek és vágógörbék, valamint a perspektívarács kezelését, illetve az élő sarkok használatát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Adobe Illustrator CC – Rajzolás és módosítás (magyar változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .