Akció!

Access 2016 – Lekérdezéstől testre szabásig (angol)

2000 Ft 1700 Ft

294 oldal/6,6 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-365-510-8

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-510-8 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

 

A Microsoft Office Access 2016 programot három kötetben ismertetjük. Az elsőben az Access 2016 szoftverrel kapcsolatos általános tudnivalókat ismertetjük, azokat az alapszolgáltatásokat írjuk le, amelyek ismerete feltétlenül szükséges a program működtetéséhez. Itt ismertetjük a használathoz szükséges parancsok közül az alapvetőket (például az állománykezelést), valamint a segítő és oktató rendszer alkalmazását. A másodikban az űrlapok kezelését és az adatelérés lehetőségeit tárgyaljuk, míg a harmadik kötetben térünk ki a lekérdezéssel és testre szabással kapcsolatos tudnivalókra.

Az Access 2016 a Windows 7-10 alatt futó hálózati relációs adatbázis-kezelő program. A szoftverkörnyezetet alkotó Windows operációs rendszer az alatta futó alkalmazások, programok számára egységes kezelői felületet biztosít, így aki még nem ismeri ezt a programot, az is könnyen elsajátíthatja használatát. A kötetben részletesen bemutatjuk a relációs adatbázisok tervezését és létrehozását.

A program segítségével alakítjuk ki az adatbázis táblázatait, objektumait, lekérdezéseit. Ezek elkészítése igen könnyű, kényelmes és kézenfekvő. A lekérdezések SQL (Structured Query Language) nyelvű megjelenítésére, összeállítására, elmentésére is módunk van. A lekérdezések eredményeinek megjelenítésére listakép generátort, vagyis jelentésvarázslót alkalmazhatunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Access 2016 – Lekérdezéstől testre szabásig (angol)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .