Akció!

Access 2016 – Biblia (magyar)

(1 vásárlói értékelés)

6000 Ft 5200 Ft

812 oldal/31 MB, formátum: PDF

ISBN 978-963-365-508-5

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-508-5 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Ez a könyv az Access 2016-os változatával foglalkozik. Most a Microsoft Office Access 2016 programot egy kötetben ismertetjük. Az első fejezetben az Access 2016 szoftverrel kapcsolatos általános tudnivalókat ismertetjük, azokat az alapszolgáltatásokat írjuk le, amelyek ismerete feltétlenül szükséges a program működtetéséhez. Itt ismertetjük a használathoz szükséges parancsok közül az alapvetőket (például az állománykezelést), valamint a segítő és oktató rendszer alkalmazását. Az Access 2016 a Windows 7-10 alatt futó hálózati relációs adatbázis-kezelő program. A szoftverkörnyezetet alkotó Windows operációs rendszer az alatta futó alkalmazások, programok számára egységes kezelői felületet biztosít, így aki még nem ismeri ezt a programot, az is könnyen elsajátíthatja használatát. A kötetben részletesen bemutatjuk a relációs adatbázisok tervezését és létrehozását.

A program segítségével alakítjuk ki az adatbázis táblázatait, objektumait, lekérdezéseit. Ezek elkészítése igen könnyű, kényelmes és kézenfekvő. A lekérdezések SQL (Structured Query Language) nyelvű megjelenítésére, összeállítására, elmentésére is módunk van. A lekérdezések eredményeinek megjelenítésére listakép generátort, vagyis jelentésvarázslót alkalmazhatunk.

A kötet végén összefoglaltuk azokat a webhelyeket, amelyeket tanácsos a programmal foglalkozóknak felkeresni. Ezeken a webhelyeken ugyanis értékes tartalmat, tippeket, trükköket, technikákat, oktatóanyagokat, mintapéldákat találnak, valamint eljuthatnak olyan fórumokra is, ahol segítséget kaphatnak a felmerülő problémák megoldásához. Ehhez elegendő a megfelelő hiperhivatkozásra kattintani.

Access 2016 – Biblia (magyar) termékről 1 értékelés

  1. foldhazibalazs (megerősített tulajdonos)

    Rendkívül részletes, szakzsargontól mentes, és mindent tartalmaz amire szükségem volt egy raktárkezelő létrehozásához.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük