Akció!

Access 2016 – Biblia (angol)

6000 Ft 5200 Ft

816 oldal/30,1 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-365-512-2

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-512-2 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

 

Az általános, de a 2016-os programváltozat újdonságaival összefüggő tudnivalókat a Microsoft Office Access 2016 – Adatbázisok létrehozásakötet 2016-os Access újdonságok fejezetében ismertettük. Utána bemutattuk az adatbázis tervezés és kezelés elméleti alapjait. A következő fejezetek fokozatosan vezetnek be a program használatába. Ezek már feltételeznek bizonyos – a korábbi fejezetekben ismertetett vagy a gyakorlatban megszerzett – ismereteket, ezért a kezdők számára mindenképpen javasoljuk a könyv olvasását az első fejezetnél kezdeni. Minden további fejezet épít a korábbi részekben taglalt részletekre, fogalmakra, amelyeket az adott, általában az első előfordulási helyen, illetve a program súgója alapján készült kislexikonban magyarázunk meg.

A Microsoft Office Access 2016 – Űrlapok és adatelérés kötetben a haladóbb programhasználók számára tárgyaljuk a saját felhasználói felületek kialakítását adatbevitel és lekérdezés számára, illetve az adatbázishoz való internetes kapcsolódási lehetőségeket.

A Microsoft Office Access 2016 – Lekérdezéstől testre szabásig kötetben írtuk le az adatbázis lekérdezését, vagyis a jelentések készítését, a program telepítésével, futtatásával kapcsolatos ismereteket, valamint e kötet tartalmazza a mindhárom kötetben előforduló szakszavakat, fogalmakat, kifejezéseket összefoglaló kislexikont.

„Biblia” kötetünk – hagyományainkhoz hűen – összefoglalja a témában, azaz az Access 2016 adatbázis-kezelő program angol nyelvű változatával kapcsolatban kiadott összes többi könyvünket. Ezeket kiegészítettük egy, a programmal foglalkozó fontosabb webhelyek listájával. Helyenként, a könnyebb megértés kedvéért, a magyar nyelvű verzióból származó illusztrációkat használtunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Access 2016 – Biblia (angol)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük