Szállítási feltételek

A szállítás-fizetés választott módjától függően többféle eset lehetséges (kivonat Üzletszabályzatunkból):

  • Amennyiben postai utánvétes fizetést és CD-n történő szállítást kért, úgy a kiszállítást a Magyar Posta végzi, a rendelés feladásától számítva általában egy-két napon belül. Az ajánlott küldemény postai azonosítóját e-mailben elküldjük megrendelőnknek, hogy ha esetleg szükséges, ezzel a számmal is lehet érdeklődni a szállítónál. Ekkor a megrendelés ellenértékét a postásnak fizetik ki. A csomag tartalmazza a papíros számlát is.
  • Ha előre utalásos fizetést, de CD-n történő szállítást kért, úgy a kiszállítást a Magyar Posta végzi, a pénz beérkezésétől, illetve az utalás igazolásától számítva általában egy-két napon belül. Az ajánlott küldemény postai azonosítóját e-mailben elküldjük megrendelőnknek, hogy ha esetleg szükséges, ezzel a számmal is lehet érdeklődni a szállítónál. A csomag tartalmazza a papíros számlát is.
  • Ha előre utalásos fizetést és letöltéses szállítást választott, akkor a pénz beérkezésétől, illetve az utalás igazolását követően a legrövidebb időn belül elküldjük azt a linket, ahonnan a megvásárolt és az ajándék köteteket (3 db klasszikus kötetet 1800 Ft értékben) letölthetik. Igény szerint – külön postai díjért – elküldjük a papíros számlát, illetve az utaláshoz pdf előszámlát bocsátunk ki.
  • Az egyeztetett időpontban és helyen (Szentendrén vagy Budapesten) történő személyes átvétel esetén CD-n adjuk át a megvásárolt és az ajándék köteteket (3 db klasszikus kötetet 1800 Ft értékben). Ez esetben a fizetés készpénzben történik, a papíros számlát személyesen adjuk át.

    Kiegészítés:
    Mivel könyveink számából adódóan olyan nagyszámú rendelési kombináció képzelhető el, hogy azt előre összeállítani nem lehet, ezért kérjük, hogy a személyes átvétel választása előtt is rendeljék meg – legalább e-mail útján (e-mail címünk: mercatorstudio(kukac)gmail.com) – a kívánt köteteket, hogy azokat, valamint a számlát előkészíthessük.

    Ha kérdése lenne, szívesen állunk rendelkezésére a mercatorstudio(kukac)gmail.com e-mail címen, vagy a 06-30-305-9489 telefonszámon.