publisher_2013_open

Publisher: Távoli tárhelyek elérése

A 2013-as Publisherben még a felhasználói felület is többet változott az előző verzióhoz képest, mint a 2010-es változat esetében.

Recent Publications paranccsal jeleníthetjük meg az utoljára feldolgozott dokumentumok listáját. A SkyDrive paranccsal léphetünk a saját számunkra, a Microsoft szerverén biztosított távoli meghajtóra – természetesen, ha internetkapcsolatunk él, és regisztráltunk a szolgáltatásra. Az Add a Place paranccsal más SkyDrive helyeket is felvehetünk a listára, például Office 365 SharePoint tárolóhelyet.

A képek beillesztésekor is előbb választunk meghajtót (akár a felhőbeli távoli tárhelyet, vagy más online fényképmegosztót), ha az Online Pictures, vagy a Change Picture parancsot használjuk, utána jelöljük ki a betöltendő képet. A képeket betölthetjük a dokumentumban nem megjelenő asztalra, ahonnan egyszerűen kicserélhetjük a képeket a dokumentumban kiválasztott képekkel.

Bővebben

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .