PowerPoint: Látványosabb bemutatók videóval

PowerPoint: Látványosabb bemutatók videóval

A látványosabb bemutatók létrehozása érdekében a PowerPoint 2010 programot több videó és fényképszerkesztő újdonsággal bővítették. Az áttűnések és az animációk könnyebben kezelhetők, mert a korábbiaknál gördülékenyebbek és színesebbek lettek, valamint külön lapon kezelhetők. Megváltozott az egyéni animálási útvonal szerkesztési módja is.

A képeken alkalmazható művészi hatásokat és videó-átszínezési technikákat az Office újdonságai részben mutattuk be. Ezen kívül módosíthatjuk a videoklip fényerejét, kontrasztját, szegélyének méretét, stílusát, a videóképet akár alakzatban is játszhatjuk, indítását és befejezését elhalványítással kapcsolhatjuk össze, a videoklipet plakátképpel, átfedő szöveggel bővíthetjük, beállíthatjuk a bemutató vetítése számára a videoklip lejátszási tulajdonságait is.

A videoklipek befoglalóján is alkalmazhatjuk a többi grafikus elemen használható effektust, vagyis az alakzat forgatható, térbe helyezhető, domborítható, szélein finom átmenet képezhető, árnyékolható, tükrözhető.

Bővebben

Címke: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük