ecdl windows 7 office 2010 biblia e-book

Outlook 2010: Első indítás

Az Outlook 2010 telepítését követő első indítás során automatikusan elindul a fiókbeállítási szolgáltatás. Ha a számítógépünk Microsoft Exchange kiszolgálót alkalmazó tartomány része, akkor annak adatait a rendszer automatikusan beilleszti. Ilyenkor a hálózati jelszót használja a program (“single sign on”, vagyis egyetlen jelszó kell a hálózatba jelentkezéshez és a levelező rendszer eléréséhez). Más esetekben az e-mail fiók, postaláda létrehozásához szükséges felhasználói nevünk, e-mail címünk és jelszavunk. Ezeket az adatokat manuálisan kell megadnunk, ha a program nem képes az e-mail fiókot automatikusan beállítani:

1, Indítsuk el az Outlook levelezőprogramot!

2, Az e-mail fiók beállításához kattintsuk az Igen majd a Tovább gombra!

3, Adjuk meg nevünket és jelszavunkat (a többi, nem kötelező adatot megadhatjuk később)!

4, Kattintsuk a Tovább gombra!

5, A fiók konfigurálását állapotjelzőn követhetjük. Újabb fiókokat a Másik fiók hozzáadása gombbal vehetünk fel. Természetesen ezek a mi különböző fiókjaink, amelyek eléréséhez esetleg más kiszolgálóhoz csatlakozunk, viszont ezt követően egyetlen rendszerben lesznek olvashatók leveleink.

6, Ha már nem veszünk fel több fiókot, kattintsunk a Befejezés gombra!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .