Kevesebbért

Kiadónk filozófiájának harmadik sarokköve, hogy többlet szolgáltatásainkat nemcsak gyorsabban, hanem jóval kevesebbért is nyújtsuk vevőink számára, mint amit a hagyományos könyvkiadás és kereskedelem képes:

  • EXTRA értékajánlatunk a VEVŐ számára
    Mindegyik vevőnk – bármekkora értékben vásárol – három ajándék szépirodalmi kötetet is kap, összesen 1800 Ft értékben! Ráadásul licencünk érvényes a vevő egy asztali és egy hordozható gépére telepítéshez is. Ez azonnali 50 %-os árleszállítást jelent! Ettől könyveik ár az azonos terjedelmű papíros könyvekhez képest azok tizedére-ötödére csökken.
  • értékajánlatunk a VEVŐ számára
    Kiadványaink a papíros kiadványok árának töredékéért (általában 15-40 százalékáért) kaphatók. Ezen felül még jelentős kedvezményt biztosítunk húsz könyv feletti, illetve azonos könyvre vonatkozó húsznál több licenc vásárlása esetén. E kedvezménnyel csak postai szállítást (utánvétes értékesítési csatornánkon keresztül vagy előszámla alapján) rendelők élhetnek.
  • értékajánlatunk intézmények, vállalkozások számára
    Kiadványainkból nagyszámú licenc vásárlásakor a kedvezmény elérheti a 60 százalékot is, ami a hasonló papíros kiadványok árának már csak 5-16 százaléka!
  • Klasszikus kiadványainkat a magyar kultúra értékeinek ápolása érdekében olyan olcsón adjuk, amennyire csak lehet – vagyis ezek a kiadványok többnyire ingyenesen letölthetők honlapunkról!