Gyorsabban

Kiadónk filozófiájának második sarokköve, hogy többlet szolgáltatásainkat gyorsabban nyújtsunk vevőink számára, mint amit a hagyományos könyvkiadás és kereskedelem képes:

 • értékajánlatunk a VEVŐ számára
  Megrendeléseiket online értékesítési csatornánk (www.peterybooks.hu) szinte azonnal, egyéb értékesítési csatornáink postafordultával, illetve a számítógép vásárlásakor teljesítik.
  Az egyedileg, nyomdai úton készített kiadványokat is a lehető legrövidebb úton, közvetlenül a nyomdából eljuttatjuk megrendelőinkhez.
 • Aki informatikai szakkönyvet vásárol, saját jövőjébe ruház be, másképpen előnyt szerez a többiekkel szemben!
 • értékajánlatunk az olvasó számára
  A gyorsaság az olvasó számára két fontos dolgot jelent. Könnyen és gyorsan beszerezheti kiadványainkat, illetve észrevételeire gyorsan reagálunk (ugyanígy, csak a műszakilag szükséges idő figyelembe vételével javítjuk az esetleg felmerülő hibákat is).
 • értékajánlatunk a számítógép használó számára
  Igyekszünk egy-egy új programverzió megjelenése után azonnal hozzáfogni a keresett kiadvány előteremtéséhez. Ehhez jelentős segítséget nyújthat az Önöktől kapott visszajelzés.
 • értékajánlatunk a környezet védelméért
  Többet tehetünk – együtt – a környezet védelméért, ha mielőbb és minél nagyobb mértékben áttérünk az elektronikus dokumentumok használatára.
 • értékajánlatunk intézmények, vállalkozások számára
  Termékeikről, tevékenységükről szóló kiadványaik megjelentetéséről akár két nap alatt is gondoskodhatnak honlapunkon. Szívesen vállalkozunk kreatív anyagok, leírások elkészítésére, közzétételére egyaránt. Honlapunkat reklámhordozóként is ajánljuk, lásd Médiaajánlat oldalunkat.
 • értékajánlatunk az oktatók számára
  Az igényeknek megfelelő kiadványok késedelem nélkül felkerülnek honlapunkra.
 • értékajánlatunk a tanulók számára
  Folyamatosan dolgozunk azon, hogy mindig a legfrissebb oktatási anyagokkal álljunk rendelkezésükre. Például most kapható ECDL könyveink az NJSZT aktuálisan érvényes syllabusa alapján készültek, a jelenlegi köteteket az 5. syllabus alapján dolgozzuk ki.
 • értékajánlatunk írók, szerzők számára
  Kiadónk publikációs lehetőséget is biztosít szerzők számára. Szükség esetén a kiadvány tördelését is elvégezzük, ha ezt saját kézben akarják tartani, akkor ahhoz ingyenes tanácsadást biztosítunk. Tördelést vállalunk természetesen akkor is, ha kiadványukat másnál kívánják megjelentetni. A tanácsadást és bármely más információt elektronikus postafordultával, azonnal nyújtjuk. Könyveik lektorálásánál is igyekszünk rövid határidőket szabni.