Általános tudnivalók

Az e-book, vagyis az e-könyv, azaz az elektronikus könyv nem a szó hagyományos, szoros értelmében vett könyv. Ezeket a kiadványokat ugyanis nem papírra nyomtatják, hanem elektronikusan terjesztik és hordozható vagy asztali számítógép képernyőjén, tábla számítógépen, e-book olvasón, okostelefonon olvassák. Ettől függetlenül, könyveink a vevő személyes használatára egy példányban kinyomtathatók (ennek megfelelően, B5 méretű, hagyományos könyvként tördeltük köteteinket).

Ilyen könyv vásárlásakor vagy megkapjuk az adathordozót (CD-t), vagy egy linket kapunk, amelyre kattintva az asztali számítógépre (e-könyv) vagy kézi eszközre (mobil e-könyv) telepíthető.

A webáruház oldalain elektronikus könyveket kínálunk. Nálunk egyelőre az elektronikus könyvek letöltéssel, CD-adathordozón, házhoz szállítás útján, utánvétes fizetéssel, illetve – igény esetén – előszámla alapján átutalásos fizetéssel, vagy a PayPal rendszerén keresztül bankkártyás fizetéssel vásárolhatók meg. A könyvek általános és részletes bemutatásához többféle úton is eljuthatunk (a képre kattintva, majd a hagyományos aláhúzott (Betekintés a könyvbe) hiperhivatkozásokat követve, illetve a Keresés mező használatával).

Arra is lehetőség van, hogy a később megvásárlásra kiszemelt könyveket előbb csak személyes kívánságlistánkra gyűjtsük. Ehhez a kiválasztott kötetre mozgassuk a kurzort, majd kattintsunk a szív (add to wishlist) ikonra! A kívánságlista megtekinthető az oldal tetején, a Kívánságlista paranccsal. A kívánságlista megtekintésekor a lista tételei törölhetők, de a Megveszem gombbal vásárlói kosarunkba is helyezhetők.

Kosarunk bármikor megtekinthető a jobb oldali oldalsávban és tartalma egyszerűen bővíthető a Megveszem gombbal, illetve a kosár (add to cart) ikonnal. A kosár egyes tételei megtekintés közben a piros x ikonnal eltávolíthatók.

Felhívjuk figyelmüket, hogy egyetlen licenc vásárlásával egyetlen (saját) gépre + egy (saját) mobil eszközre telepíthetik jogtisztán köteteinket.

A fizetést az oldal tetején, a Pénztár paranccsal kezdjük.

Az ingyenesen letölthető köteteket is a fentiek szerint kell megrendelni, de az automatikusan kiállított díjbekérő ekkor 0 Ft végösszeggel készül. Ezt elektronikusan postázzuk a megadott e-mail címre, és az ingyenes kötetek a levélben található linkekre kattintva tölthetők le.

Hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-65613/2013.

Aki nem kér hírlevelünkből, természetesen azonnal leiratkozhat.

Ügyfélnyilvántartással kapcsolatos adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-65614/2013.

1cdb