ZWCAD Classic 2015 – Kezdő lépések (angol változat)

1400 Ft

142 oldal/4,0 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-983-0

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-983-0 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A ZWCAD Classic természetesen biztosítja a .dwg formátummal való teljes támogatást, sőt ez a formátum a program natív formátuma. Emellett csaknem az összes AutoCAD parancsot, azok eredeti paraméterezésével, promptjaival, rendszerváltozóival ismeri, AutoLISP, Diesel stb. nyelveken továbbfejleszthető, felhasználói felülete a klasszikus, menüszerkezetet alkalmazó felhasználói felületet követi.

Mérnökök, tervezők, műszaki szerkesztők és rajzolók olyan eszközöket kapnak ezzel a szoftverrel kezükbe, amelyekkel más tervezőrendszerek nem, vagy csak elvétve rendelkeznek. A ZWCAD Classic minden síkbeli rajzszerkesztési funkció mellett még a térbeli modellezési feladatokhoz tartozó utasításokkal is rendelkezik. Ugyanakkor programozható és külső adatbázisokhoz is kapcsolható. E funkciók teszik a gyakorlott felhasználók számára igen hasznossá a programot (akár saját, akár a világszerte több ezer független fejlesztő alkalmazásait, építészeti, gépészeti, kultúrmérnöki stb. rendszereit is futtathatjuk ZWCAD Classic környezetben).

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a ZWCAD Classic 2015-ös változatának használatához szükséges alapvető tudnivalókat.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„ZWCAD Classic 2015 – Kezdő lépések (angol változat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.