Akció!

TurboCAD Pro 2016 Biblia

6350 Ft 6050 Ft

892 oldal/30,1 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-730-0

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-730-0 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Pro, vagyis professional változat számos olyan szolgáltatást (építészeti megoldásokat, öntisztító és „gyógyító” falelemeket, elforgatható nézetablakokat, mozgatható méretszövegeket, szkript és kényszerkezelést, digitális terepmodellezést, renderelési környezet, anyag, fény, kamera beállításokat stb.) tartalmaz, amely a „sima” LTE verzióból, sőt a TurboCAD Deluxe változatból is hiányzik Ezért is kerül körülbelül kétszer annyiba ez a program.

A könnyebb kezelhetőség és az árcsökkentés érdekében – hasonlóan az AutoCAD, CorelCAD, DoubleCAD könyvsorozatainkhoz –, a TurboCAD Pro 2016 változatát több kötetben tárgyaljuk. A program használatához szükséges alapismereteket a TurboCAD Pro 2016 – Kezdő lépések című kötetben ismertettük.

A TurboCAD Pro 2016 – Rajzelemek című kötet foglalkozik a rajz létrehozásával, az alapvető objektumok kialakításával, a TurboCAD LTE Pro 9 – Fóliák, tulajdonságok kötet tárgyalja a rajzi rétegek kialakítását, felhasználási területeit és szempontjait.

A TurboCAD Pro 2016 – Blokkok című kötet a rajzelemek csoportosítását, „újrahasznosítását”, elemkönyvtárak használatát és a rajzok közötti kereszthivatkozásokat tárgyalja.

A TurboCAD Pro 2016 – Rajzmódosítás című kötet írja le a programmal létrehozott alapvető rajzelemek módosításának legkülönbözőbb típusait (a vágást, a nyújtást, a tükrözést, a megtörést, a letörést stb.).

A TurboCAD Pro 2016 – Megjelenítés című kötet foglalkozik a rajz különböző képernyős és nyomtatási megjelenítési módjaival, a rajzgépek használatával.

A TurboCAD Pro 2016 – Rajzméretezés és szövegkezelés című kötetben a rajzméretezéssel és szövegkezeléssel kapcsolatos tudnivalók mellett bemutatjuk a működést szabályozó méretezési rendszerváltozókat is (amelyek egyébként nagyrészt AutoCAD kompatibilisek).

A TurboCAD Pro 2016 – Testre szabás, beállítások című kötet ismerteti a program optimális használatához szükséges előkészítő munkákat, illetve a hordozható licenc használatát, valamint átfogó parancs-összefoglalót adunk, így ez a kötet bizonyos mértékig gyorsreferenciaként is használható.

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja a TurboCAD Pro 2016-os változatának legfontosabb tudnivalóit, amelyek feltétlenül szükségesek a program használatához. Tárgyaljuk a programtelepítés, indítás kérdéseit, a fájlkezelést, a rajzbeállítást, a felhasználói felület, valamint a rajzi segédeszközök kezelését, a projektek létrehozását, a koordinátarendszerek alkalmazását. Ezt követően térünk rá a rajzmódosítás, fólia és blokk kezelés, megjelenítés, nyomtatás, testre szabás témaköreire, vagyis kötetünk a külön kiadott (fenti) köteteket egyben tartalmazza.

A kötet megértéséhez különösebb számítás­technikai ismeretekre nincs szükség, elegendő a Windows XP, vagy újabb operációs rendszer alapfokú ismerete. A könyvet ajánljuk azoknak, akik kényelmesen, gyorsan, tetszetős formában szeretnék elkészíteni rajzaikat, azokat pontosan jól olvasható módon kívánják beméretezni, amihez ezúton is sok sikert kívánunk.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„TurboCAD Pro 2016 Biblia” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.