Akció!

AutoCAD LT 2017 – Biblia (magyar)

8700 Ft 7800 Ft

1311 oldal/42 MB, Formátum: PDF.

ISBN: 978-963-365-566-5

Betekintés a könyvbe!

Összevetés másikkal
Cikkszám: 978-963-365-566-5 Kategória: Címkék: ,

Leírás

 

Könyvünk tömören, a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt érthető módon összefoglalja az AutoCAD LT 2017 program telepítésével, általános kezelésével, új projektek létrehozásával, a koordináta rendszerekkel, az adatbevitellel és a rajzolással, blokkok és fóliák kezelésével, valamint a megjelenítéssel, közzététellel, nyomtatással, rajzi segédeszközökkel, testre szabással kapcsolatos tudnivalóit. Részletesen bemutatjuk a felhőbeli A360 szolgáltatás használatát, a tervek megosztását is. A kötet végén bemutatjuk a fontosabb, témánkkal, illetve kapcsolódó szakterületekkel foglalkozó webhelyeket is, amelyek hiperhivatkozásaira elegendő rákattintani…

Az AutoCAD LT 2017 újdonságai:

Újdonságok jelentek meg a felhasználói felülettel kapcsolatban:

  • Átméretezhető lett az ATTEDIT, ADATLAP, BATTEDIT, BEILL, FÓLIAÁLLAPOT, OLDALBEÁLL párbeszédpanel.
  • Növelték néhány, a fájlok betöltésére szolgáló párbeszédpanel előnézeti területét.
  • Választható lett a szálkereszt vagy a Windows formájú egérmutató (CURSORTYPE rendszerváltozó).
  • Beállítható lett az alapvető eszköztippekhez tartozó késleltetés (a Beállítások/Képernyő párbeszédpanel-lapon).
  • A nem folyamatos vonaltípusokkal rajzolt vonalak kiválaszthatók a vonalhézagban is (LTGAPSELECTION rendszerváltozó).

A PDF formátumban tárolt geometria, kitöltés, raszterképek és TrueType szöveg tartalom importálható. A PDF-lépték, a fóliák, a vonalvastagságok és a szín tulajdonságok megtarthatók az importálás után is. Ha ezeket a lehetőségeket használnánk, akkor a megfelelő kapcsolókat a PDF fájlok importálásának paraméterezésekor kell megadnunk.

Az Autodesk A360 rendszerén belül biztonságosan megoszthatók a tervezői nézetek. A címzetteknek nem kell Autodesk A360-fiókba bejelentkezni, elegendő, ha a Chrome, Firefox, valamint a WebGL 3D grafikus rendszert támogató más böngészőt használnak (ONLINETERVMEGOSZTÁS). Ez a rendszer a korábbi AutoCAD WS továbbfejlesztése (egy ideig a két rendszer párhuzamosan működött, de idén ez a kettősség megszűnt).

A korábbi verziókkal kompatibilis megoldásként alternatív asszociatív középpontjeleket és középvonalakat használhatunk (KÖZÉPPONTJEL, KÖZÉPVONAL).

Javítottak a ZOOM, ELTOL parancsok teljesítményén, illetve a vonaltípusok megjelenítési minőségén, valamint a biztonsági szolgáltatásokon. A megbízhatóként kezelt útvonalak megjelennek.

Beállítható az alapértelmezett sraffozás (HPLAYER rendszerváltozó). Minden méretezési parancshoz használható a DIMLAYER rendszerváltozó.

Automatikusan ismételhető a SZÖVSZERK parancs.

Az U.S. földmérési láb mértékegységet is bevették a MÉRTEGYS parancs beillesztési léptékei közé. Átalakították az áttelepítést, aminek köszönhetően az egyszerűbb lett.

A fentieken túl 8 új parancs (KÖZÉP­LEVÁLASZT, KÖZÉPVONAL, KÖZÉPPONTJEL, KÖZÉPÚJRA­CSATOL, KÖZÉPVISSZA­ÁLLÍT, ONLINETERVMEGOSZTÁS, PDF­IMPORT, -PDFIMPORT)  és 17 új rendszerváltozó jelent meg.

Módosult 4 parancs (MÉRET, IMPORT, SZÖVSZERK, MÉRT­EGYS) és 3 rendszerváltozó. Megszűnt két parancs (CONTENT­EXPLORER, CONTENT­EXPLORER­BEZÁR) és két rendszerváltozó.

A fenti újdonságok teljesen megegyeznek az AutoCAD 2017-ben bevezetett újdonságokkal.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„AutoCAD LT 2017 – Biblia (magyar)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.