INGYEN E-BOOK, INGYEN KÖNYV, SZAKKÖNYV, TANKÖNYV, VIZSGATÉTEL, PROGRAM, OKJ, OKTATÁS, KÉPZÉS, MAGÁNTANÁR, ÉRETTSÉGI, CAD, DTP, DTM, ECDL, GIS, ACCESS, AUTOCAD, EXCEL, CORELDRAW, FRONTPAGE, WORD, OFFICE, PHOTOSHOP, POWERPOINT, PUBLISHER, ILLUSTRATOR, DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP, HARDWARE

Mercator Stúdió
Elektronikus  Könyvkiadó
Éljenek a fák! Ha elektronikus könyvet vásárol, ők is hálásak!

Üzleti elveink

Többet

Gyorsabban

Kevesebbért

                              
Autodesk World

Részletesebben...

A World megfizethető áron nyújtja a hagyományos térinformatika széleskörű funkcionalitását, lehetővé téve a könnyed használatot a közismert Microsoft Office környezethez szokottak számára. Aki ezt nem ismerné, az is könnyen elsajátíthatja kezelését. A földrajzi adatok integrálása, kezelése, elemzése, megjelenítésének segítése érdekében e könyvben mintegy nyolcvan, különféle nehézségű, de lépésről lépésre megoldott feladatot ismertetünk.

A térképészetben járatlanok számára ajánljuk a „Térinformatikai alapok” című fejezet áttekintését. Itt igen szűken összefoglaltuk azokat az ismereteket, amelyek szükségesek a könyv további fejezeteinek megértéséhez. Ha valamely szakkife­jezés ismeretlennek tűnik, akkor javasoljuk, tekintsék meg a „Fogalmak és kifejezések magyarázata” című függeléket. A könyvben a Boole-algebra fogalmaival explicit módon nem foglalkoztunk, de a lekérdezésekkel kapcsolatos feladatokban egyértelművé válik használatuk.

A programkörnyezet az AutoCAD-et is kifejlesztő Autodesk cég más termékeinek és a Windows, illetve Microsoft Office felületnek jegyeit viseli magán. Aki először e könyv segítségével ismerkedik ezzel a programmal, annak tanácsoljuk, hogy mindenképpen olvassa el „Az Autodesk World átte­kintése” című fejezetet. Ebben ismertetjük a programkörnyezetet, a parancsok kiadásának módját és más alapvető ismereteket.

A további fejezetek egyre mélyebbre vezetik az Olvasót a World szoftver kezelésében. A tárgyalás alapja és mintája az Autodesk hivatalos oktató központjainak oktatási segédanyaga volt. Most nem törekedtünk a teljességre, inkább bevezető jellegű kiadványt szándékoztunk összeállítani, azonban a mindennapos szoftverkezelési munka legfontosabb elemeit ismertetjük (rajzelem létrehozása, a meglévő rajzelemek módosítása, adatbázisok kialakítása, szűrések és lekérdezések). A könyv végén összefoglaltuk a programban használatos gyorsgombokat, menüszerkezetet és fogalmak magyarázatát.

Szerző: Pétery Kristóf

ISBN 963 9430 60 9         339 oldal/5,22 MB  Ára: 1600 Ft

Részletesebb bemutatás    

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2007 Mercator Stúdió
| webtérkép | médiaajánlat | adatvédelem | kapcsolat |