StarOffice 5.2

Részletesebben...A könyv segít a StarOffice 5. 2 titkainak megismerésében.  Az első fejezetben írtuk le a program telepítésével, futtatásával, illetve a különleges, magas fokon integrált felhasználói felülettel kapcsolatos általános tudnivalókat. A következő fejezetek fokozatosan vezetnek be a programok használatába. Ezek már feltételeznek bizonyos – a korábbi fejezetekben ismertetett vagy a gyakorlatban megszerzett – ismereteket, ezért a kezdők számára mindenképpen javasoljuk a könyv olvasását az első fejezetnél kezdeni.
    Minden további – a StarOffice programcsomag tagjaival foglalkozó – fejezet épít a korábbi részekben taglalt részletekre, fogalmakra, amelyeket az adott, általában az első előfordulási helyen magyarázunk meg.
    A leírtak megértéséhez és alkalmazásához különösebb számítás­technikai ismeretekre nincs szükség, elegendő a Windows 95, illetve NT operációs rendszerek vagy későbbi változataik alapfokú ismerete, de reméljük haszonnal forgathatják a programcsomagot valamilyen UNIX  változaton futtató felhasználók is.


Szerző: Pétery Kristóf

ISBN 963 9430 50 1         537 oldal/11,7 MB  Ára: 1300 Ft

Részletesebb bemutatás